Honda Skup 5

Svakako najatraktivniji deo skupa, gde su svi zainteresovani vozači Hondi mogli da učestvuju, bilo je takmičenje u vožnji najbržeg kruga. Za prvih pet najbržih bile su obezbedjene veoma vredne nagrade čija je ukupna vrednost bila preko 1000 evra, a koje je obezbedio Trio Motors.


Nakon brzih krugova i dodele nagrada, usledila je slobodna vožnja na stazi, gde su svi prisutni, pa čak i oni bez simbola “H” na haubi, mogli da probaju svoj auto na stazi koliko god su to želeli.

Pored već uobičajenog partnera Honda kluba – Dela Automoto, po prvi put generalni sponzor skupa je bila prodavnica japanskih i koreanskih delova Trio Motors. Takodje, kao sponzori su se još našli: Sony, Jelen pivo, Frikom, ComTrade Crypton, Gala voda. Zahvaljujemo se duboko svima na podršci, ali treba znati da je ovaj skup ne bi ni blizu uspešan bez pomoći Delta Automoto Honda i Trio Motors, kojima se posebno zahvaljujemo. Kao i svim članovima Honda Club Serbia koji su žrtvovali svoje vreme i sredstva zarad organizovanja što boljeg skupa.

 

 
 Galerija