Honda Skup 8

Na osmom skupu po redu, Honda Club Serbia, koji tradicionalno svake godine okupi na ovoj popularnoj lokaciji trocifren broj vozila, i ove godine je dotakao sam vrh kada je u pitanju organizacija i izmamljivanje osmeha svim svojim fanovima i prisutnima na manifestaciji. Na ulazu na skup, svakog Hondaša je dočekala nasmejana hostesa sa poklonom – …

Pročitaj više

Honda Skup 7

Na karting stazi Ada Huja, održan je 12. juna 7. internacionalni skup ljubitelja Honde u organizaciji Honda club Serbia. Svi posetioci skupa su imali tu čast da po prvi put u našoj zemlji vide predpremijerno i na stazi Hondin novitet koji lagano osvaja svet kao prvi hibridni sportski kupe – Hondu CR-Z. Skup Honda Club-a …

Pročitaj više

Honda Skup 6

U nedelju 07.06.2009. godine na katodromu “Ada Huja” održan je šesti po redu Honda skup u organizaciji Honda Cluba Serbia koji po ustaljenoj praksi svake godine tradicionalno okuplja sve naklonike, simpatizere i vlasnike ovog veoma popularnog japanskog auto branda koji kod nas iz dana u dan postaje sve popularniji.

Pročitaj više

Honda Skup 5

Svakako najatraktivniji deo skupa, gde su svi zainteresovani vozači Hondi mogli da učestvuju, bilo je takmičenje u vožnji najbržeg kruga. Za prvih pet najbržih bile su obezbedjene veoma vredne nagrade čija je ukupna vrednost bila preko 1000 evra, a koje je obezbedio Trio Motors.

Pročitaj više

Honda Skup 4

Zvaničan početak skupa bio je zakazan za 12h, kada su i počeli gosti da se okupljaju. 45 minuta kasnije počeo je i zvanični program, a otvorio ga je naš proslavljeni automobilista Andrej Kulundžić koji je u svom privatnom S2000 atraktivnom vožnjom impresionirao posetioce.

Pročitaj više

Honda Skup 3

Za razliku od prethodna dva skupa, ovaj slobodno može da dobije epitet međunarodni, obzirom na posetu članova “Honda Fan Cluba” iz Hrvatske, pa se ovom prilikom i njima zahvaljujemo, uz očekivanje da će već za jesenji skup doći još više posetilaca iz okolnih zemalja.

Pročitaj više

Honda Skup 2

14.10.2006. održan je drugi honda skup u organizaciji “Honda Club Serbia”. Skup je počeo u 15:00h ispred hotela Interkontinental gde se okupio veliki broj ljubitelja, članova i vlasnika Honda vozila.

Pročitaj više