Kiskunlacháza Honda Meet 2015

Tradicionalno, kao i prethodnih godina, HCS ide u posetu najvećem Honda Skupu u regionu, Kiskunlacháza International Honda Meet. Aerodrom Kiskunlacháza je udaljen 400km od Beograda. Beogradska HCS ekipa kreće u subotu, 11 aprila, u 5h ujutru, sa parkinga hotela Inter Kontinental. Za sve ostale informacije oko polaska i organizacije, možete pratiti temu na forumu kluba.

Pročitaj više

Satnica & Pravila

Kako bi se i ovaj skup bio na nivou što se tiče bezbednosti i dobrog provoda, pripremili smo vam detaljan pregled opštih pravila i program skupa, kao i detalje vezano za takmičenje i nagrade.

Pročitaj više

Kiskunlacháza Skup 2013, Mađarska

Kiskunlacháza 2013

HCS ide u posetu najvećem Honda Skupu u regionu, Honda Meet & King of Europe Drag. Aerodrom Kiskunlacháza je udaljen 400km od Beograda. Program skupa počinje u petak 12. Aprila 2013. godine, i traje ceo vikend. Za sve ostale informacije oko polaska i organizacije, možete pratiti temu na forumu kluba.

Pročitaj više

15 konjskih snaga za 300 dinara

15 konjskaih snaga za 300 dinara

„Mit“ je glasio ovako: Honda Civic 1.4 šeste generacije (1996-2000 god), u izvedbi sa motorom od 75ks, može se jednostavnom promenom dihtunga usisne grane tjunirati do 90 ks, kao na modelu 1.4iS. Detaljnim pregledom svih specifikacija utvrdili smo da razlike između ova dva automobila ne postoje, osim u jednoj oznaki elektronske kontrolne jedinice (ECU). Naravno, …

Pročitaj više