Honda Skup 8


Na osmom skupu po redu, Honda Club Serbia, koji tradicionalno svake godine okupi na ovoj popularnoj lokaciji trocifren broj vozila, i ove godine je dotakao sam vrh kada je u pitanju organizacija i izmamljivanje osmeha svim svojim fanovima i prisutnima na manifestaciji.

Na ulazu na skup, svakog Hondaša je dočekala nasmejana hostesa sa poklonom – litar ENEOS motornog ulja. Vrlo uskoro nakon prvih posetilaca, parking staze bio je prepun što je bio znak da se moze početi sa redovnim programom. U okviru pomenutog, generalni uvoznik Honde za našu zemlju, ponudio je na test Hondu Civic i CR-Z, te su neki od posetilaca mogli da ih provozaju na stazi. Program skupa nastavljen je takmičenjem.

Vozio se popularni “brzi krug”, gde su se vlasnici najbržih Hondi podeljeni u tri klase po snazi motora takmičili za vredne nagrade koje su podarili saradnici i sponzori kluba. Ovaj skup ostaće upamćen još po tome sto je ubrzo posle brzog kruga usledio izlazak svih Hondi na stazu. Time je formiran „Honda talas” koji se uz prisustvo adrenalina kretao krivinama vođen „kormilom” velikog broja Hondaša. Ali, to nije bio kraj preformansa, ubrzo su se sve Honde koncentrisale u dugačku kolonu i gromoglasnim turiranjem do najviših obrtaja pokazale svoju snagu, superiornost i sportski šarm koji je već dugogodišnji epitet koji krasi ovaj brand sa istoka.

 

 

U nastavku je usledila „slobodna vožnja” u kojoj su čari staze mogli da osete svi vozači počevši od “nacionalne klase” pa sve do dostavnih vozila sponzora. Po završetku programa, članovi kluba su sa gostima nastavili druženje na jednom od beogradskih splavova.


Oficijalni fotograf Honda Cluba Serbia: Nikola Urosević, nikola_urosevic@ymail.com