Honda Skup 4

Zvaničan početak skupa bio je zakazan za 12h, kada su i počeli gosti da se okupljaju. 45 minuta kasnije počeo je i zvanični program, a otvorio ga je naš proslavljeni automobilista Andrej Kulundžić koji je u svom privatnom S2000 atraktivnom vožnjom impresionirao posetioce. Na suvozačkom mestu smenjivali su se prijatelji Honda kluba i Delta Automoto. Posle toga usledila je test vožnja novih Hondinih modela Jazz, Civic, Accord i CR-V.

 

 

Iako je nakon toga započela kiša, to nije sprečilo sve vozače Hondi koji su za to bili zainteresovani da najbržim krugom na stazi Ada Huja osvoje najvredniju nagradu – kompletan servis motora. Drugoplasirani i trećeplasirani su takođe odneli vredne nagrade. Nakon toga usledila je još jedna nagradna igra, a troje učesnika koji su najdalje bacili glavčinu sa Honde, takođe su bili nagrađeni vrednim nagradama. Poslednja grupa nagrada podeljena je onima koji su najbolje popunili test, koji nije bio ni malo lak.

 

 

Najbolji deo skupa bila je slobodna vožnja na stazi, koju su svi jedva dočekali. Vožnja ovoga puta nije bila ograničena samo za Honde iz razloga što Klub i članovi imaju veliki broj prijatelja iz drugih klubova koji su se ljubazno odazvali pozivu. Kiša je pre početka vožnje stala i staza je brzo osušena. Oni koji su samo posmatrali, videli su veliki broj što brzih krugova, što atraktivnih prolazaka kroz krivine.

 

 

Pored nadljuskih napora članstva Honda Cluba Serbia, ovaj skup ne bi bio moguć bez Delta Automoto kao generalnog pokrovitelja i Vrelih Guma kao medijskog sponzora. Ne smeju se zaboraviti ni sponzori nagrada Mile Pile Honda servis, CBC delovi i kozmetika, JapanX i JapSun prodavnice Honda delova, CARGLASS (Reparacija i zamena stakla), Auto Centar Rašić, kao i Pašalić Vatrometal (vatrogasni aparati za automobile).

Takođe se zahvaljujemo našim gostima koji su se odazvali iz Bijeljine, Novog Sada, Pančeva, Kosjerića, Čačka kao i ljudima iz Crne Gore koji su posetili naš skup.

Honda Club Serbia je, pored ostalih aktivnosti, ove godine održao dva velika skupa uz pomoć svojih prijatelja. Broj aktivnosti sledeće godine neće se smanjiti, ali će se preći na praksu jednog velikog skupa godišnje, kako bi se obezbedio njegov kvalitet. Honda klub već sada pravi planove za organizaciju skupa sledeće godine, koji će, nadamo se, biti još bolji od ovogodišnjih.
Galerija

 

Spisak dobitnika nagradnih igara

Vožnja po stazi, najbrži krug

1. Boris (bordo VTI sedan) – Servis motora + set filtera + Delta Automoto poklon
2. Saša (crveni VTI 5gen) – Servis motora + Delta Automoto poklon
3. Nemanja Stojić (plava prelude 2gen) – 4 litra motula 6100 + Delta Automoto poklon

Bacanje Hondine glavčine u dalj

1. Marko – Servis motora + Delta Automoto poklon
2. Nebojsa CRX – Set filtera + Delta Automoto poklon
3. Žile – Hromirani vatrogasni aparat + Delta Automoto poklon

Nagradno pitanje

1. Aljoša Radusinović – Servis motora
2. Nebojša Mitrović – Nissin pločice za bilo koju hondu
3. Branko Mitić- Vatrogasni aparat za kola

CarGlass – reparacija stakla, besplatna popravka oštećenja

1. Milan
2. Saša
3. Dejan
4. Bojan