Honda Skup 3

Za razliku od prethodna dva skupa, ovaj slobodno može da dobije epitet međunarodni, obzirom na posetu članova “Honda Fan Cluba” iz Hrvatske, pa se ovom prilikom i njima zahvaljujemo, uz očekivanje da će već za jesenji skup doći još više posetilaca iz okolnih zemalja.

Nakon okupljanja, upoznavanja i druženja, spontano je usledila vožnja ulicama Novog Beograda, koja je odlično prihvaćena kako od samih učesnika u vožnji, tako i od stanovnika ove beogradske opštine. Potom se karavan vratio na reku gde većina posetilaca skupa otišla na zajedničku večeru, a potom i krstarenje, dok su oni najizdržljiviji dočekali jutro na nekom od beogradskih splavova.

Ovom prilikom je obeležena prva godina postojanja Honda Cluba. Neskromno moramo da primetimo da je za veoma kratak period Honda Club dostigao i prestigao mnoge starije klubove na teritoriji Srbije, što nam nije bio cilj, ali nam jeste bio cilj da članstvu obezbedimo veliki broj popusta i iznad svega široku mrežu ljudi, servisa i prodavnica auto delova koji su uvek spremni da pomognu vašoj Hondi. Sigurni smo da u tome leži ključ velikog rasta popularnosti kluba i pozitivnih reakcija automobilske javnosti na sam klub.

 

 

U nastavku pogledajte kratku galeriju fotki sa skupa
Galerija