Deveti Honda skup na Ada Huji

9 honda skup

Sunčan dan obradovao je ove godine Hondaše koji su prisustvovali 9 Honda skupu u organizaciji Honda Club Serbia na kartodromu Ada Huja. Ove godine okupilo se oko 120 Hondi iz raznih delova Srbije, askupu su prisustvovali i gosti iz Hrvatske.

Početak programa kao i zadnjih nekoliko godina u nazad pripao je Delta Automoto Honda koji su organizovali test vožnju novih vozila, CR-V i Civic 1.6 dizel za sve zainteresovane posetioce. U 14 časova počela je trka za najbrži krug – popularni “time attack” u kojoj su se takmičari nadmetali u tri klase: prva do 116 Ks, druga od 117 do 149 Ks, i treća najatraktivnija i sa najviše učesnika preko klasa za uatomobile snage preko 149 Ks.

honda civic 1.6 i-dtec
Honda CR-V

Stazom su defilovali uz škripu guma razni modeli i generacije Hondi želeći da dođu do što bolje pozicije I veoma vrednih nagrada koje je ove godine klub obezbedio uz pomoć sponzora.

honda-nagrada
eneos-nagrada
blueprint-nagrada
trio-m-nagrada

Sponzor SHOPGROUP ove godine podelio je ukupno 120 litara ENEOS ulja za najbrže vozače u sve tri klase, Honda Srbija se potrudila da obezbedi takođe vredne nagrade kao što su kompletan servis i dijagnostika, zaštitni šrafovi za točkove + ProHonda set i Led logo sa ugradnjom (laser koji se ugrađuje u vrata I kad god se otvore vrata laser ispisuje Honda logo na betno). Naš novi sponzor Blue Print pobednicima dodelio je vaučer za kompletan set filtera I naravno prisutan je bio i naš dugogodišnji oficijalni sponzor TRIO MOTORS sa kojima sarađujemo već 5 godina. Trio motors je dodelio 3 vaučera od 8000 din za svakog pobednika iz klase. Sponzori koji su takođe učestvovali u ovom događaju su auto kuća Zeleni talas, auto perionica Steam i pizzeria Ravenna koja se potrudila da sve Hondaše nahrani.

Civic Type R